CC500W

Kuchnia gazowo - elektryczna
CC500W
drukuj
drukuj
podziel się
Facebook
Twitter
Elektroniczny zegar programujący Klasa energetyczna: A Wymiary urządzenia (sz x w x g): 50 × 85 × 60,5 cm

Dane techniczne

Klasa energetyczna: A

Kolor: Biały

Materiał frontu: Emalia

Materiał drzwi: Szklane drzwi

Materiał pokrywy: Stal lakierowana

Pojemność piekarnika (brutto/netto): 50 / 49 L

Wielkość głębokiej blachy do pieczenia: 1.230 cm²

Kształt pokrętła: Ergonomiczne pokrętła sterowania

Elektroniczny zegar programujący

Elektryczna zapalarka gazu

Płyta gazowa

Ilość rusztów nadpalnikowych: 2

1 mały palnik + 1 duży palnik + 2 palniki standardowe Lewe przednie: Ø 5.5 cm, 1 kW, Prawe przednie: Ø 7.5 cm, 1.75 kW, Lewe tylne: Ø 7.5 cm, 1.75 kW, Prawe tylne: Ø 10 cm, 2.7 kW

Piekarnik wielofunkcyjny - 49 l

Rodzaje ogrzewania:
+info
Górna i dolna grzałkaRozmrażanieInfra grzałkaDolna grzałka i termoobieg (grzałka kołowa + wentylator)Dolna grzałka i wentylatorWarmPlate - podgrzewanie naczyń do profesjonalnego serwowania dańCzyszczenie za pomocą funkcji AquaCleanFunkcja Pizza
Górna i dolna grzałka
Rozmrażanie
Infra grzałka
Dolna grzałka i termoobieg (grzałka kołowa + wentylator)
Dolna grzałka i wentylator
WarmPlate - podgrzewanie naczyń do profesjonalnego serwowania dań
Czyszczenie za pomocą funkcji AquaClean
Funkcja Pizza

Oświetlenie

WarmPlate - podgrzewanie naczyń do profesjonalnego serwowania dań

Pieczenie na kilku poziomach jednocześnie

Głęboka emaliowana brytfanna do pieczenia XXL

Płytka blacha do pieczenia

Ruszt

Prowadnice wytłaczane

Podwójnie szklone drzwi z jedną warstwą refleksyjną (Compact Door)

Cleaning+

Eco Emalia (piekarnik i blachy)

Zużycie energii: 0,81 kWh (Wentylatorowe), 0,83 kWh (Konwencjonalne)

Rodzaj gazu: Gaz ziemny G20/20

Wymiary urządzenia (sz x w x g): 50 × 85 × 60,5 cm

Wymiary w opakowaniu (sz x w x g): 57 × 95 × 71,6 cm

Masa urządzenia: 37 kg

Waga brutto: 39,5 kg

Kod urządzenia: 344450

Kod EAN: 3838942962318

Załączniki

Odwiedź
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podziel
się z innymi
Facebook
Twitter
Informujemy
RSS