zamknij
...
SVI6B Wielofunkcyjne urządzenie do gotowania

Wielofunkcyjne urządzenie do gotowaniaSVI6B

Moc grzewcza: 550 W Możliwość zmiany wyjściowego czasu gotowania dla programów Pokrywa możliwa do usunięcia przy wymagających tego programach
Gdzie kupić
drukuj
drukuj
podziel się
Facebook
Twitter
pobierz
pobierz

Właściwości

_products/features/icon - Doskonałe potrawy

Doskonałe potrawy

Komofortowe przygotowanie we własnej kuchni
Wartość technologii sous-vide docenią przede wszystkim perfekcjoniści. Jedna z najdoskonalszych technik, jak dotąd stosowana w ekskluzywnych restauaracjach teraz może zagościć pod naszym dachem. Sous-vide jest doskonałym rozwiązaniem do przygotowania wszystkich rodzajów mięsa, ryb, warzyw czy nawet deserów. Gorenje w tej chwili przybliża możliwości tego rodzaju gotowania każdemu zwykłemu domowi. Przyjrzyj się ekscytującemu światowi doskonałych potraw który możesz mieć w swojej własnej kuchni.
więcej informacji
mniej informacji
_products/features/icon - Delikatne mięso

Delikatne mięso

Dla wysublimowanego podniebienia
Urządzenie do wolnego gotowania w technologii sous-vide przygotowuje mięso w najdelikatniejszy sposób. Potrafi w niezrównany sposób upiec mięso tak, że jest miękkie i jest dopieczone na całej głebokości. jedyne co można dodać to krótkie grillowanie lub obsmażenie dla pysznego smaku. Nie ma lepszego sposobu żeby przygotować w domu stek, rybę, całego kurczaka czy szynkę wieprzową.
więcej informacji
mniej informacji
_products/features/icon - Kontrola temperatury

Kontrola temperatury

Wszystko pod kontrolą
Tajemnica technologii sous-vide jest stosowanie precyzyjnie ustawionej temperatury przez długi czas. Gotujemy w idealnie kontrolowanych warunkach i jedyne co potrzebujemy robić, to stosować przewidziany dla każdego rodzaju żywności czas gotowania.
_products/features/icon - Najwyższy poziom bezpieczeństwa

Najwyższy poziom bezpieczeństwa

Komfort i zadowolenie
Żywność przygotowana w urządzeniu sous-vide firmy Gorenje można przygotowywać nawet do 3 tygodni. W związku z tym możesz przygotowywać większe porcje które następnie można przechowywać w lodówce i zakończyć przygotowanie po paru dniach.
_products/features/icon - Próżniowe pakowanie

Próżniowe pakowanie

Utrzymywanie żywności w świeżości
Każdy rodzaj żywności przygotowywany w urządzeniu sous-vide musi zapakowany próżniowo w dozwolonym do obróbki termicznym opakowaniu. Dzięki temu woda nie ma bezpośredniego kontaktu z żywnością i w daniach są zachowywane witaminy i inne składniki odżywcze. Zalecamy pakowarki próżniowe Gorenje jako najlepsze urządzenia do pakowania do wykorzystania później przy gotowaniu w technologii sous-vide.
więcej informacji
mniej informacji

Dane techniczne

Moc grzewcza: 550 W

Pojemność misy: 6 l

Pokrywa możliwa do usunięcia przy wymagających tego programach

Łatwe do czyszczenia

Elektroniczne

Możliwość zmiany wyjściowego czasu gotowania dla programów

Automatyczne wyłączanie kiedy urządzenie nie jest używane

Moc grzewcza: 550 W

Wymiary urządzenia (sz x w x g): 40 × 23 × 30 cm

Wymiary w opakowaniu (sz x w x g): 42 × 33,5 × 25,7 cm

Masa urządzenia: 4,4 kg

Waga brutto: 4,8 kg

Kod urządzenia: 443114

Kod EAN: 3838942982972

Załączniki

W związku z ciągłym rozwojem produktów, Gorenje zastrzega sobie prawo do zmiany niektórych parametrów urządzeń.

Powiązane Produkty