zamknij
...
SVI6B Wielofunkcyjne urządzenie do gotowania

SVI6B

Wielofunkcyjne urządzenie do gotowania
Moc grzania: 550 W Możliwość zmiany wyjściowego czasu gotowania dla programów Pokrywa możliwa do usunięcia przy wymagających tego programach
Gdzie kupić
drukuj
drukuj
podziel się
Facebook
Twitter
pobierz
pobierz

Właściwości

Doskonałe potrawy

Komofortowe przygotowanie we własnej kuchni
Wartość technologii sous-vide docenią przede wszystkim perfekcjoniści. Jedna z najdoskonalszych technik, jak dotąd stosowana w ekskluzywnych restauaracjach teraz może zagościć pod naszym dachem. Sous-vide jest doskonałym rozwiązaniem do przygotowania wszystkich rodzajów mięsa, ryb, warzyw czy nawet deserów. Gorenje w tej chwili przybliża możliwości tego rodzaju gotowania każdemu zwykłemu domowi. Przyjrzyj się ekscytującemu światowi doskonałych potraw który możesz mieć w swojej własnej kuchni.
więcej informacji
mniej informacji

Delikatne mięso

Dla wysublimowanego podniebienia
Urządzenie do wolnego gotowania w technologii sous-vide przygotowuje mięso w najdelikatniejszy sposób. Potrafi w niezrównany sposób upiec mięso tak, że jest miękkie i jest dopieczone na całej głebokości. jedyne co można dodać to krótkie grillowanie lub obsmażenie dla pysznego smaku. Nie ma lepszego sposobu żeby przygotować w domu stek, rybę, całego kurczaka czy szynkę wieprzową.
więcej informacji
mniej informacji

Kontrola temperatury

Wszystko pod kontrolą
Tajemnica technologii sous-vide jest stosowanie precyzyjnie ustawionej temperatury przez długi czas. Gotujemy w idealnie kontrolowanych warunkach i jedyne co potrzebujemy robić, to stosować przewidziany dla każdego rodzaju żywności czas gotowania.

Najwyższy poziom bezpieczeństwa

Komfort i zadowolenie
Żywność przygotowana w urządzeniu sous-vide firmy Gorenje można przygotowywać nawet do 3 tygodni. W związku z tym możesz przygotowywać większe porcje które następnie można przechowywać w lodówce i zakończyć przygotowanie po paru dniach.

Próżniowe pakowanie

Utrzymywanie żywności w świeżości
Każdy rodzaj żywności przygotowywany w urządzeniu sous-vide musi zapakowany próżniowo w dozwolonym do obróbki termicznym opakowaniu. Dzięki temu woda nie ma bezpośredniego kontaktu z żywnością i w daniach są zachowywane witaminy i inne składniki odżywcze. Zalecamy pakowarki próżniowe Gorenje jako najlepsze urządzenia do pakowania do wykorzystania później przy gotowaniu w technologii sous-vide.
więcej informacji
mniej informacji

Dane techniczne

Moc grzania: 550 W

Pojemność misy: 6 l

Pokrywa możliwa do usunięcia przy wymagających tego programach

Łatwe do czyszczenia

Elektroniczne

Możliwość zmiany wyjściowego czasu gotowania dla programów

Automatyczne wyłączanie kiedy urządzenie nie jest używane

Moc grzania: 550 W

Wymiary urządzenia (sz x w x g): 40 × 23 × 30 cm

Wymiary w opakowaniu (sz x w x g): 42 × 33,5 × 25,7 cm

Masa urządzenia: 4,4 kg

Waga brutto: 4,8 kg

Kod urządzenia: 443114

Kod EAN: 3838942982972

Załączniki

W związku z ciągłym rozwojem produktów, Gorenje zastrzega sobie prawo do zmiany niektórych parametrów urządzeń.

Powiązane Produkty